1940: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1940
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1940年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1940)
[[hif:1940]]
[[hr:1940.]]
[[hsb:1940]]
[[ht:1940 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1940]]
32.744

besutan