Bléwah: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké ku:Şemamok)
}}
 
'''Bléwah''' iku woh kanggo campuran [[wedang]]an seger utamane [[es campur]]. Wohe radha gedhe seukuran [[jeruk bali]], [[kelir]] kulite [[kuning]] gadhing kadang ana campuran [[ijo]]-ijone.
 
Bléwah isa di temoni ing ngendi wae ing Pulo [[Jawa]], woh iki uga isa diolah dadi [[sirop]].