Kemang: Béda antara owahan

454 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kemang uga dikenal kanthi jeneng liya yaiku ''palong'' (bahasa Kutai, [[Kalimantan Timur|Kaltim]]).
 
 
== morfologi ==
wit woh kemang dhasare duwe ciri-ciri kang padha karo wit pakel. bedane ing antarane godhong wit kemang gagange cendhek utawa bisa diarani ora duwe gagang, pinggiran godhonge sempit. Malai kembang kemang luwih dawa nganti watara 75cm, luwih arang, lan isi kembange luwih sithik. woh kemang kang mateng
wernane cokelat semu ijo tuwa lan bonggole benjol. beda karo pakel woh kemang kang enom wis bisa dipangan sanajan rasane kecut banget.
 
== cathetan sikil ==
586

besutan