Jambu mawar: Béda antara owahan

316 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
jambu mawar uga disebut ''chomphu namdokmai'' ([[Thailand|Thai]]), ''cham’-puu'' ([[Kamboja]]), ''tampoy'' ([[Filipina]]), ''rose apple'' utawa ''Malabar plum'' ([[bahasa Inggris|Ingg.]]). jeneng elmiahe yaiku ''Syzygium jambos''.<ref name=verheij&coronel_382-385>Verheij, E.W.M. dan R.E. Coronel (eds.). 1997. ''Sumber Daya Nabati Asia Tenggara 2: Buah-buahan yang dapat dimakan''. PROSEA – Gramedia. Jakarta. ISBN 979-511-672-2. Hal. 382-385.</ref>
 
== Habitat ==
jambu mawar bisa urip ing macem macem tipe kahanan lemah. wit iki bisa urip subur lan ngasilake woh mulai saka ing pinggiran pante nganti dhaerah kang dhuwure nganti 1.200 meter dpl. wit jambu mawar seneng urip ing dhaerah kang duwe iklim teles, ananging bisa uga urip ing dhaerah kang iklime garing.
 
== Cathetan sikil ==
586

besutan