2008: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké ky:2008-жыл (missing)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2008年)
c (Bot: Nyingkiraké ky:2008-жыл (missing))
[[kv:2008 во]]
[[kw:2008]]
[[ky:2008-жыл]]
[[la:2008]]
[[lb:2008]]
32.744

besutan