2012: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké ky:2012-жыл (deleted)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2012年)
c (Bot: Nyingkiraké ky:2012-жыл (deleted))
[[kv:2012 во]]
[[kw:2012]]
[[ky:2012-жыл]]
[[la:2012]]
[[lb:2012]]
32.744

besutan