Luksemburg: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:Люксембург
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Luxembourg dadi tl:Luxemburgo)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:Люксембург)
[[br:Luksembourg (bro)]]
[[bs:Luksemburg]]
[[bxr:Люксембург]]
[[ca:Luxemburg]]
[[cdo:Lù-sĕng-bō̤]]
5.694

besutan