1953: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1953
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1953年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1953)
[[hif:1953]]
[[hr:1953.]]
[[hsb:1953]]
[[ht:1953 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1953]]
32.744

besutan