1959: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1959
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1959年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1959)
[[hif:1959]]
[[hr:1959.]]
[[hsb:1959]]
[[ht:1959 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1959]]
32.744

besutan