Pananggalan Maya: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ms:Takwim Maya
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:تقويم المايا)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ms:Takwim Maya)
[[mk:Мајански календар]]
[[ml:മായൻ കലണ്ടർ]]
[[ms:Takwim Maya]]
[[nl:Mayakalender]]
[[no:Mayakalender]]
2.031

besutan