Warsawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Warsaw dadi tl:Varsovia
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké or:ୱାରସ)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Warsaw dadi tl:Varsovia)
[[th:วอร์ซอ]]
[[tk:Warşawa]]
[[tl:WarsawVarsovia]]
[[tpi:Woso]]
[[tr:Varşova]]
3.832

besutan