Wiesbaden: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké tet:Wiesbaden
c (Bot: Nambahaké nrm:Wiesbaden)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké tet:Wiesbaden)
[[sw:Wiesbaden]]
[[szl:Wiesbaden]]
[[tet:Wiesbaden]]
[[tg:Висбаден]]
[[th:วีสบาเดิน]]
9.872

besutan