Chișinău: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Chişinău dadi tl:Kisinau
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:Chişinău)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Chişinău dadi tl:Kisinau)
[[tg:Кишинёв]]
[[th:คีชีเนา]]
[[tl:ChişinăuKisinau]]
[[tr:Kişinev]]
[[udm:Кишинёв]]
1.094

besutan