Damaskus: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Ngowah tl:Damascus dadi tl:Damasko
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah tl:Damascus dadi tl:Damasko)
[[th:ดามัสกัส]]
[[tk:Damask]]
[[tl:DamascusDamasko]]
[[tr:Şam]]
[[tt:Damask]]
1.513

besutan