San Marino: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké mzn:San Marino (missing)
c (Bot: Nambahaké bxr:Сан-Марино)
c (Bot: Nyingkiraké mzn:San Marino (missing))
[[mt:San Marino]]
[[my:ဆန်မာရီနိုနိုင်ငံ]]
[[mzn:San Marino]]
[[na:Tanmarino]]
[[nah:San Marino]]
32.744

besutan