1136: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1136
c (Bot: Nambahaké rue:1136)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1136)
[[scn:1136]]
[[se:1136]]
[[simple:1136]]
[[sk:1136]]
[[sl:1136]]
2.159

besutan