1108: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1108
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1108)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1108)
[[scn:1108]]
[[se:1108]]
[[simple:1108]]
[[sk:1108]]
[[sl:1108]]
2.159

besutan