1140: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1140
c (Bot: Nambahaké rue:1140)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1140)
[[scn:1140]]
[[se:1140]]
[[simple:1140]]
[[sk:1140]]
[[sl:1140]]
2.159

besutan