Boksit: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:بوکسایت
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Báxít)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:بوکسایت)
[[et:Boksiit]]
[[eu:Bauxita]]
[[fa:بوکسایت]]
[[fi:Bauksiitti]]
[[fr:Bauxite]]
172

besutan