1064: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1064
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1064)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1064)
[[se:1064]]
[[sh:1064]]
[[simple:1064]]
[[sk:1064]]
[[sl:1064]]
2.159

besutan