1049: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1049
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1049)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1049)
[[se:1049]]
[[sh:1049]]
[[simple:1049]]
[[sk:1049]]
[[sl:1049]]
2.159

besutan