1065: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1065
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1065)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1065)
[[se:1065]]
[[sh:1065]]
[[simple:1065]]
[[sk:1065]]
[[sl:1065]]
2.159

besutan