1013: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1013
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1013)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1013)
[[se:1013]]
[[sh:1013]]
[[simple:1013]]
[[sk:1013]]
[[sl:1013]]
2.159

besutan