1016: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1016
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1016)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1016)
[[se:1016]]
[[sh:1016]]
[[simple:1016]]
[[sk:1016]]
[[sl:1016]]
2.159

besutan