1010: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1010
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1010)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1010)
[[se:1010]]
[[sh:1010]]
[[simple:1010]]
[[sk:1010]]
[[sl:1010]]
2.159

besutan