1020: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1020
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké lv:1020. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1020)
[[se:1020]]
[[sh:1020]]
[[simple:1020]]
[[sk:1020]]
[[sl:1020]]
2.159

besutan