1074: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1074
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1074)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1074)
[[se:1074]]
[[sh:1074]]
[[simple:1074]]
[[sk:1074]]
[[sl:1074]]
61.527

besutan