Sumatra Kulon: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Nambahaké uk:Західна Суматра
c (r2.5.4) (Bot: Nambahaké uk:Західна Суматра)
[[sv:Sumatera Barat]]
[[tr:Batı Sumatra]]
[[uk:Західна Суматра]]
[[ur:مغربی سماٹرا]]
[[vi:Tây Sumatera]]
1.513

besutan