Kutha Binjai: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ja:ビンジャイ
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ru:Бинджай)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ja:ビンジャイ)
[[fr:Binjai]]
[[id:Kota Binjai]]
[[ja:ビンジャイ]]
[[ko:빈자이]]
[[lt:Bindžajas]]
9.872

besutan