770: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:770
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:770年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:770)
[[ro:770]]
[[ru:770 год]]
[[rue:770]]
[[sa:७७०]]
[[scn:770]]
1.941

besutan