207: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ga:207, rue:207
c (Bot: Nambahaké bxr:207 жэл)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ga:207, rue:207)
[[fr:207]]
[[fy:207]]
[[ga:207]]
[[gan:207年]]
[[gd:207]]
[[ro:207]]
[[ru:207 год]]
[[rue:207]]
[[sa:२०७]]
[[sah:207]]
60.762

besutan