766: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:766
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:766年)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:766)
[[ro:766]]
[[ru:766 год]]
[[rue:766]]
[[sa:७६६]]
[[scn:766]]
62.102

besutan