765: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:765
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:765)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:765)
[[ro:765]]
[[ru:765 год]]
[[rue:765]]
[[sa:७६५]]
[[scn:765]]
62.130

besutan