769: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:769
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:769年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:769)
[[ro:769]]
[[ru:769 год]]
[[rue:769]]
[[sa:७६९]]
[[scn:769]]
61.768

besutan