Jan Tinbergen: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
mbusak cithakan
(artikel rintisan)
 
(mbusak cithakan)
 
{{lifetime|1903|1994|}}
 
{{Nobel Ekonomi}}
 
[[Kategori:Ekonom Belanda]]