Dewandaru: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| binomial_authority = [[Carolus Linnaeus|L.]]
}}
Dewandaru (Eugenia uniflora ) utawa kang biasa disebut ''cereme walanda'' yaiku tanduran anggota saka familia [[Myrtaceae]] kang asale saka nagara brazil[[Brasil]].
 
== Dheskripsi ==
Deskripsi
dewandaru yaiku [[tanduran]] taunan kang bentuke [[wit]] kanthi ukuran sedheng dhuwure watara 2-5 m. godhonge[[Godhong]]e tunggal, pucuke lancip, pinggirane rata, balung godhonge nyirip, duwe lapisan arupa [[lilin]], lan ukurane dawa. godhongGodhong kang enom wernane abang. kembange[[Kembang]]e cilik -cilik kanthi werna [[kuning]] [[susu]]. wohe[[Woh]]e kang wis tuwa wernane abang semu ireng, bunder lan mlengkuk mlengkuk. wijine[[Wiji]]ne bunder cilik, atos, lan wernane soklat. oyote[[Oyot]]e tunggang lan wernane uga [[soklat]].
 
[[Kategori:tanduran]]
586

besutan