1065: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1065
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1065)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1065)
[[ro:1065]]
[[ru:1065 год]]
[[rue:1065]]
[[sa:१०६५]]
[[scn:1065]]
62.379

besutan