1015: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1015
c (Bot: Nambahaké lv:1015. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1015)
[[ro:1015]]
[[ru:1015 год]]
[[rue:1015]]
[[sa:१०१५]]
[[scn:1015]]
40.672

besutan