Materi peteng: Béda antara owahan

549 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Kaca énggal: {{Kosmologi}} '''Materi peteng''' yakuwi materi kang ora bisa dideteksi nganggo radiasi kang dipancaraké utawa penyerapan radiasi saka materi kuwi dhewe, ananging anané bi...
(Kaca énggal: {{Kosmologi}} '''Materi peteng''' yakuwi materi kang ora bisa dideteksi nganggo radiasi kang dipancaraké utawa penyerapan radiasi saka materi kuwi dhewe, ananging anané bi...)
(Ora ana béda)
2.246

besutan