600: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:600
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:600年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:600)
[[ro:600]]
[[ru:600 год]]
[[rue:600]]
[[sa:६००]]
[[scn:600]]
40.678

besutan