1590: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1590
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1590 nî)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1590)
[[ro:1590]]
[[ru:1590 год]]
[[rue:1590]]
[[sa:१५९०]]
[[sah:1590]]
5.694

besutan