767: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:767
c (Bot: Nambahaké ga:767)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:767)
[[ro:767]]
[[ru:767 год]]
[[rue:767]]
[[sa:७६७]]
[[scn:767]]
40.678

besutan