851: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:851
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:851)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:851)
[[ro:851]]
[[ru:851 год]]
[[rue:851]]
[[sa:८५१]]
[[scn:851]]
40.678

besutan