899: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:899
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:899年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:899)
[[ro:899]]
[[ru:899 год]]
[[rue:899]]
[[sa:८९९]]
[[scn:899]]
40.678

besutan