1579: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1579
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1579 nî)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1579)
[[ro:1579]]
[[ru:1579 год]]
[[rue:1579]]
[[sa:१५७९]]
[[sah:1579]]
5.694

besutan