232: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:232, rue:232
c (Bot: Nambahaké bxr:232 жэл)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:232, rue:232)
[[fr:232]]
[[fy:232]]
[[ga:232]]
[[gan:232年]]
[[gd:232]]
[[ro:232]]
[[ru:232 год]]
[[rue:232]]
[[sa:२३२]]
[[sah:232]]
722

besutan