239: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:239, rue:239
c (Bot: Nambahaké bxr:239 жэл)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:239, rue:239)
[[fr:239]]
[[fy:239]]
[[ga:239]]
[[gan:239年]]
[[gd:239]]
[[ro:239]]
[[ru:239 год]]
[[rue:239]]
[[sa:२३९]]
[[sah:239]]
722

besutan