Beijing: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah war:Pekin dadi war:Beijing
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tt:Пекин dadi tt:Ханбалык)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah war:Pekin dadi war:Beijing)
[[uz:Pekin]]
[[vi:Bắc Kinh]]
[[war:PekinBeijing]]
[[wuu:北京]]
[[xal:Бәәҗң балһсн]]
38.293

besutan