1561: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1561
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1561 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1561)
[[ro:1561]]
[[ru:1561 год]]
[[rue:1561]]
[[sa:१५६१]]
[[sah:1561]]
39.441

besutan