Malaria: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tt:Бизгәк авыруы
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi war:Malarya)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tt:Бизгәк авыруы)
[[tl:Malarya]]
[[tr:Sıtma]]
[[tt:Бизгәк авыруы]]
[[uk:Малярія]]
[[ur:ملیریا]]
61.288

besutan